Garçons - Party Monsters

 

GARCONS - PARTY MONSTERS

SPECIAL EDITION for PARTY MONSTERS in TÜTÜ

A Garcons-addikció új szerelemfészket talált Budapesten. Mielőtt azonban a sötétség érzéki oldala februárban tovább költözik, a homály szexi szörnyei a Tütüben téphetik széjjel az éjszakát.

Amikor Január 28-án lebukik a nap, a vérszínű alkonyba forduló város felett eluralkodik a szexi káosz. Glam-függő party monsterek, ez lesz a jel! Vetkőzzétek le a napfényt, forraljátok fel a sötétséget, és enyhítsétek éhségeteket a Tütü ragyogó dekadenciájával. Egy feslett éjszaka azoknak, akik vadnak születtek.

A beastly phenomenon roars in the night. This is your Special Edition in Tütü, before Garcons sets up his new sexy lovenest in BP.

When the dark is rising on the 28th January, there will be blood. A bloody sexy parade, pumping through the veins of the city, luring every glam-addicted party monster into total decadency. Undress the daylight, transform into a beautiful beast and make the night ache for your presence. Monsters at large: this is you call!
● Asztalfoglalás/Table reservation: (70) 353 4074

● Helyszín/Venue: Tütü Budapest

● DJ:
Hotraw
Botek

● Belépő/Entry fee:
éjfél előtt /before midnight 1500 HUF
éjfél után/after midnight 2000 HUF

● Dress code: chic-as-hell

A beléptetés jogát fenntartjuk. A belépő egyszeri belépésre jogosít fel./ We reserve the right of admission. The entry fee gives you the right of a one-time entrance.

18+
  • Tütü Budapest
    Hercegprímás utca 18., Budapest
  • Saturday Jan 28
    11pm-5am
  • Event on Facebook

Location

More events in Budapest